Sanning eller konka

Spela det klassiska partyspelet Sanning eller konka online!

Sanning eller konka App Icon

Redo för mer? Det är dags att prova den bästa festappen!

ratings
Bläddra bland alla artiklar

Redo för en blandning av humor och spänning? Det finns knappast ett spel mer ikoniskt än "Sanning eller konka"!

Oavsett om du vill bryta isen eller göra bandet starkare mellan vänner, har "Sanning eller konka" (även känd som Truth or Dare) något för alla. Gör dig redo att dyka in i detta urgamla spel som fängslar spelare över hela världen!

Spela "Sanning eller konka" online

På marknaden för ett spel som är underhållande, oförutsägbart och spännande? Du har kommit till rätt ställe! Vårt "Sanning eller konka" onlinespel garanterar timmar av skratt och oförglömliga minnen.

Glöm att klättra på att tänka på frågor och våga på plats; vår app har täckt dig. Med över 1 000+ frågor och vågar i olika kategorier, kommer du aldrig att få slut på roliga och kryddiga utmaningar och frågor.

Och den bästa delen? Du kan spela det när som helst, var som helst, med vem som helst - allt du behöver är en internetanslutning!

Ladda ner vår app på eller spela direkt på vår hemsida, och låt de goda tiderna rulla på!

Ladda ner för iPhone Ladda ner för Android
Spela online

Hur man spelar "Sanning eller konka"

Att spela "Sanning eller konka" är enkelt. Det enda du behöver är minst två spelare och en vilja att ha lite kul. Här är en snabb genomgång av spelet:

1. Samla dina spelare

Kom tillsammans med dina vänner, familj eller till och med nya bekantskaper för att spela "Sanning eller konka". Du kan ha hur många spelare du vill – ju fler desto roligare!

2. Bestäm vem som går först

Du kan välja en slumpmässig spelare att gå först eller komma på ett roligt sätt att avgöra. Du kan till exempel rita sugrör eller spela "sten, papper, sax."

3. Sanning eller konka?

Den första spelaren väljer antingen Sanning eller konka. Om de väljer sanning måste de svara ärligt på en fråga. Om de väljer att våga måste de slutföra en utmaning som de andra spelarna fått.

Om du spelar med vår app: Du behöver inte oroa dig för att komma med frågor eller våga. Vår app kommer att generera dem åt dig!

4. Svara ärligt eller slutför vågen

Spelaren som valde någondera Sanning eller konka måste nu slutföra uppgiften som de fått. Om de vägrar kan de få en straff, som att ta ett skott.

5. Fortsätt spela

Efter att ha slutfört sin uppgift får spelaren välja en annan spelare att gå härnäst. Eller så kan spelet fortsätta i medurs riktning.

Du kan spela så många rundor du vill eller ställa in ett specifikt antal rundor innan du startar spelet.

“Sanning eller konka" spelregler

Att göra Sanning eller konka till en fantastisk upplevelse för alla spelare är viktigt! Det är därför det är bäst att sätta upp några spelregler i förväg:

1. Diskutera i förväg vad som är förbjudet: Innan du börjar spelet är det viktigt att diskutera med alla spelare vilka ämnen eller vågar som är förbjudna. Detta kommer att säkerställa att alla känner sig bekväma och trygga när de deltar i spelet.

2. Var respektfull: Ställ inte frågor eller ge inte vågor som kan förolämpa eller skada andra. Om någon vägrar att svara eller våga, respektera deras beslut. Pressa dem inte eller gör narr av dem.

3. Kyss inte och berätta: Det som händer i spelet stannar i spelet! Ingen utanför spelet har rätt att veta vad som hände.

4. Håll det säkert: Ge inte vågor som potentiellt kan skada någon fysiskt eller känslomässigt. Säkerhet ska alltid vara högsta prioritet.


Variationer av Sanning eller konka

Vill du krydda det Sanning eller konka traditionella spelet? Det finns många sätt att göra det här spelet ännu mer spännande och utmanande. Och vi klandrar dig inte!

Det här spelet har funnits länge, dess rika och fascinerande utveckling spårar sina rötter tillbaka till den antika civilisationen. Lär dig det ikoniska historia av Sanning eller konka och hur det blev ett basspel för alla åldrar!

Här är några kreativa nya spelregler för att förvandla din kväll till en galen spelkväll:

1. Pick-Your-Dare-regeln

Om någon inte gillar den första vågan de får, kan de be de andra spelarna att ge dem tre alternativ. Av de tre måste de välja en våga genomföra.

Den som väljer vågen måste se till att den är säker och inte stötande. Spelaren har då rätt att vägra en våga vid behov!

2. Sanning eller dryck

I den här varianten, istället för att välja Sanning eller konka, kan spelare välja mellan att svara på en fråga eller ta ett försök! Detta kan göra spelet ännu mer vågat och vara ett bra sätt att liva upp atmosfären.

Kom ihåg: endast personer i laglig ålder för alkohol bör delta i denna variant. Så se till att dubbelkolla allas ålder innan du spelar!

Är du redo att ta din spelkväll till nästa nivå? Utforska en detaljerad guide till Sanning eller dryck spel med tips, regler och kreativa vändningar för en livlig och trevlig stund med vänner.

3. Den ofrånkomliga vågan 😈

Vill du ha en riktig utmaning? I den här varianten måste spelaren slutföra det vågade han fått utan att veta vad det är i förväg. Detta lägger till en extra nivå av mystik och spänning till spelet!

Naturligtvis, se till att den ofrånkomliga vågan är säker och inte kränkande för någon i gruppen. Ha så kul!

4. Snurra flaskan

Istället för att bara vänta tills det är din tur låter du en flaska göra jobbet! Flaskan snurrar runt, och personen den stannar framför måste välja mellan Sanning eller konka.

Undrar hur man spelar Snurra flaskan som ett proffs? Fördjupa dig i en omfattande guide med experttips, regler och unika varianter för en livlig och trevlig spelkväll.