Sanning eller konka för par och snuskiga vuxna

Är du sugen på lite heta sanningar och sexiga konsekvenser? Förför din partner att spela den hetaste, sexigaste versionen av Sanning eller konka. Bara för vuxna! 💋 (18+)

Sexigt, spännande & intimt

Trodde du att Sanning och Konsekvens bara var för tonåringar som vill skämma ut varandra? Tänk om. Det är också perfekt för par som vill krydda till saker och ting litegrann. Det är ett kul och sexigt sätt att bli sugen på någonting mer spännande än den tjugonde rundan av Friends på Netflix.

Så kasta bort fjärrkontrollen, sluta vara en soffpotatis och förbered dig på några avslöjande frågor och snuskiga konsekvenser! Om du inte redan vet om din älskares hemliga önskningar kommer du garanterat att få reda på dem i detta spelet, och kanske få smak för dem också. Du vet aldrig vad natten kommer leda till! 🔥

Spela med din partner eller förälskelse

Kanske vet du redan hur man spelar Sanning eller konka: den normala versionen i alla fall. Att spela det med sin förälskelse, partner eller make/maka är ett fantastiskt sätt att ta spelet till en helt ny och spännande nivå.

Precis som i den normala versionen kan man spela Truth or Dare i par eller i aningen större grupper. Beroende på hur snuskigt du vill att saker ska bli. Först måste ni bestämma vem av er som ska börja spelet.

Är du den som ska börja? Då måste du välja mellan att svara ärligt på en fråga eller att utföra en het konsekvens. Du kan också låta en snurrande flaska bestämma vem som först ska bli utsatt för några sexiga frågor och utmaningar!

Heta sanningsfrågor!

Har du någonsin känt dig för blyg för att fråga den du är kär i eller din älskare om deras sexuella fantasier? Inte längre! För att detta spelet är ett bra sätt att komma över din blygsamhet. Dessa intima frågor kommer att avslöja alla sexiga hemligheter du alltid velat höra.

Tror ni att ni redan vet allt om varandra? För att ni har varit tillsammans i typ en triljard år? Till och med gifta par har hemliga lådor i deras hjärnor, reserverade för upphetsande fantasier. Det är aldrig för sent att lära sig om dem! 😏

Nu ska vi inte förhasta oss… och fokusera på reglerna! Är det din tur? Och har du valt ‘Sanning’? Då måste du svara ärligt på en fråga. Var beredd på avslöjande frågestunder, för ingen vill höra om din första kyss i sjunde klass. Att ljuga är inte en möjlighet. Visst, du kan prova att ljuga… men det förstör ju det roliga med spelet.

List på sanningar

Vi har samlat ihop några sexiga och snuskiga Truth or Dare frågor för dig här nedan!

Känner du dig obekväm med att svara på en fråga? Kom ihåg att du alltid kan fråga efter en ny.

Vill du har fler frågor? Kolla in vår gratis Sanning och Konsekvens app.

Sexiga & avslöjande konsekvenser

Har du någonsin velat föreslå för din älskare eller partner att göra vissa saker, men fegat ur för att du inte var säker om de skulle gilla det? Konsekvenserna i den här versionen av Sanning och Konsekvens kommer, utan tvivel, att krydda till saker för en sprakande natt!

Glöm att be varandra att äta någonting äckligt, rapa alfabetet eller dansa runt som galen i vardagsrummet… Om du inte vill dansa lite förföriskt spritt språngandes naken såklart. 🤭

De här konsekvenserna kommer garanterat att skapa några heta ögonblick! Men först: reglerna. Är det din tur? Och valde du ‘Konsekvens’? Då måste du utföra uppgiften eller utmaningen som du har fått. Gör inte någonting du inte känner dig bekväm med. Men tveka inte för fort, vem vet vad som kan hända när du övervinner din blygsamhet!

Lista på konsekvenser

Vi har samlat ihop några sexiga Sanning och Konsekvens utmaningar för dig här nedan!

Spela online versionen 💋

Du kan hitta över 1,000 fler sexiga frågor och heta utmaningar i vår app för iPhone och Android. Prova!

Ladda ner för iPhone Ladda ner för Android
Spela online

Sexiga tips och variationer!

Prova ett av dessa sexiga tips och variationer av Sanning eller konka:

  1. Är du i ett distansförhållande? Det kan vara tufft, men det kan också skapa några sexiga möten. Prova att spela Sanning eller konka via Skype eller FaceTime. Att se din partner strippa kommer garanterat att … krydda till er relation i ensamma tider!

  2. Märker du att en av spelare alltid väljer de relativt säkra frågorna? Var inte orolig. I den här versionen av spelet kan spelarna inte välja mellan ‘sanning’ eller ‘konsekvens’ utan det växlar nu mellan dem, vilket innebär att alla får sin tur!

  3. Ingen vill börja helt naken. Det roliga med spelet ligger i att krydda till saker långsamt och att bygga upp en spänning. Så spara de snuskigaste frågorna och konsekvenserna tills senare, när du känner dig lite mer på humöret!

  4. Vill du lägga till lite spänning i spelet? Kom då överens om att inte röra varandra förrän en viss punkt i spelet. Frågorna innan ni når den punkten bör handla om vad ni vill göra med varandra. Och konsekvenserna bör handla om att fresta varandra tills frestelsen att röra varandra nästan blir för mycket att hantera.

Truth or Dare frågor video

Känn dig alltid bekväm

Det finns en regel som gäller för varje spel av Sanning och Konsekvens, speciellt i det här då man ibland kan känna sig sårbar: du ska aldrig känna dig tvingad att göra saker som du inte vill göra.

Känner du dig obekväm med att svara på en fråga eller att utföra en utmaning? Bara fråga efter en ny, det finns ingen skam i det överhuvudtaget.

Och kom ihåg att det alltid är smart att komma överens om några grundregler innan ni börjar spela, såsom:

Vi hoppas att ni har en oförglömlig spelkväll tillsammans!

Ladda ner den officiella appen 😍

Sanning eller konka app icon

Sanning eller konka

För iPhone och Android