Episka Sanning eller konka filmer att titta på nu

Dyk in i en värld av risker och faror med Sanning eller konka filmer som utmanar gränserna för moral och förnuft. Utforska det psykologiska djupet i dessa filmer och upplev de intensiva vändningarna som kommer att hålla dig på kanten av din stol!

Filmer och Truth and Dare: en perfekt kombination för en rolig kväll. Om du är ett fan av det här klassiska spelet och planerar en filmkväll med vänner, sätt någon av dessa måste-se Sanning eller konka filmer på din lista!

Oavsett om du är på humör för en klassisk thriller eller något mer modernt, har dessa filmer allt. Så förbered dina popcorn och dyk in i den ultimata Truth or Dare upplevelsen!

Vad handlar filmen Truth or Dare om?

Truth or Dare är en skräckfilm om en grupp studenter som blir inblandade i ett dödligt spel av Truth or Dare. Den följer Olivia (Lucy Hale), hennes vänner och en mystisk främling när de alla blir indragna i spelet.

När insatserna ökar måste de svara på allt svårare och farligare frågor eller utföra livsfarliga vågor. Några frågor och vågar inkluderar att berätta för en vän om en otrogen partner, sätta eld på en person eller döda någon.

Under hela filmen måste Olivia och hennes vänner konfrontera sina mörkaste hemligheter och möta sina rädslor för att överleva spelet. För om de inte gör det är döden det enda resultatet.

Med vändningar längs vägen kommer den här filmen att hålla dig på kanten av din stol. Är du modig nog att anta utmaningen Truth or Dare? Gör dig sedan redo för en kväll av spänning och frossa med denna film som du måste se!

Var kan jag se filmen Truth or Dare?

Filmen är tillgänglig på olika streamingtjänster, beroende på din region. Truth or Dare kan streamas på Netflix, Amazon Prime Video, iTunes, Google Play Movies & TV, Vudu, YouTube Movies och andra tjänster.

Så ta tag i dina vänner och se vem som är modig nog att anta den ultimata utmaningen!

Truth or Dare filmskådespelare

Den här filmen har en stjärnspäckad skådespelare. Denna begåvade skådespelare väcker karaktärerna till liv, vilket gör den här filmen till en ännu mer intensiv upplevelse. Rollbesättningen är som följer:

Skådespelarna i den här filmen är imponerande och begåvade. Så om du letar efter en fantastisk grupp skådespelare för att ge din Truth or Dare upplevelse liv, leta inte längre! Denna rollbesättning kommer att hålla dig på kanten av din stol för en natt med spänning och frossa.

Filmer som Truth or Dare

Kan inte få nog av Truth or Dare? Här är några andra filmer att titta på om du letar efter filmer med liknande inslag:

1. Nerv (2016)

I Nerve är en hårt arbetande högstadiesenior trött på att vara så allvarlig hela tiden. När hennes vänner pressade henne att spela onlinespelet Nerve, registrerade hon sig bara för skojs skull. Spelet visar sig vara en olycksbådande version av Truth or Dare, där människor deltar som "spelare" eller "tittare"'.

Allt eftersom spelet fortskrider blir spelarna beroende av spänningen i denna farliga tävling med en främling, som utmanar dem att ta läskigare, mer riskfyllda och farligare vågor än de tidigare. Om de lyckas vinner de pengar och popularitet. Men om de förlorar…

Historien om Nerve är gripande och håller dig fast från början till slut.

2. The Perks of Being a Wallflower (2012)

Har du någonsin känt att du inte hörde hemma? Om du är tonåring känner du förmodligen så zillion gånger om dagen. Det gör Charlie (Logan Lerman), huvudpersonen i denna charmiga och innerliga anpassning av den bästsäljande romanen av Stephen Chbosky.

Han försöker desperat ta sig igenom gymnasiet och plågas av skuggorna från sitt förflutna och sin tafatthet. Hans lycka vänder när han "adopteras" av den karismatiske, något fjantiga och extravagante Patrick (Ezra Miller) och hans underbara styvsyster Sam (Emma Watson).

Men kommer Charlie någonsin att komma till fred med sina inre demoner? Den här berättelsen om ålderdom är ett måste för alla som någonsin känt sig som en utstött.

3. Skulle du hellre (2012)

Would You Rather är en psykologisk skräckthriller som följer Iris (Brittany Snow) när hon går med på att delta i ett livsfarligt spel av Would You Rather för att hjälpa sin bror. I det här spelet måste hon välja mellan två skrämmande alternativ: tortera en annan person eller bli torterad.

Allt eftersom spelet fortskrider trasslar fler liv in sig i detta grymma spel, och det står snart klart att ingen kan komma undan oskadd. Med oväntade plotvändningar och en olycksbådande spelmästare kommer Would You Rather säkert att lämna dig darrande av rädsla.

Dessa filmer kommer alla garanterat att ge dig en kväll med spänning och frossa. Så ta dina popcorn, slå dig ner och förbered dig för en spännande filmkväll!

Har du tittat klart? Börja spela!

Nu är det dags att uppleva detta läskiga och roliga spel själv! Bjud in dina vänner att komma över för en mycket underhållande omgång Truth or Dare online (utan de dödliga konsekvenserna, naturligtvis).

Med detta onlinespel, glöm bort att komma med frågor och våga på plats; vår app har täckt dig. Med över 1 000+ frågor och vågor i olika kategorier kommer du aldrig få slut på roliga och kryddiga utmaningar.

Ladda ner vår gratis "Truth or Dare"-app nu, eller spela direkt på vår webbplats!

Ladda ner för iPhone Ladda ner för Android
Spela online
Bläddra bland alla artiklar